Rólunk

fogászati rendelő

Ebben vagyunk a legjobbak

Fogorvosi rendelőnk kialakításánál igyekeztünk azt a szempontot figyelembe venni, hogy minél kellemesebb, otthonosabb, megnyugtatóbb környezetet teremtsünk. Célunk, hogy miközben oldjuk az esetlegesen jelentkező szorongásokat, félelmeket, gyors és fájdalommentes, teljes körű ellátást nyújtsunk pácienseink fogászati problémáira. Rendelőnkben szakszerűen és fájdalommentesen végezzük kezeléseinket, legyen szó általános fogászati szolgáltatásokról, szájhigiéniás kezelésekről, szájsebészeti beavatkozásról, fogpótlásról, vagy esztétikai fogászatról, melynek eredményeképp megelőzhetjük a különböző fog-, és szájbetegségek kialakulását is.

Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsuk a hozzánk fordulóknak.
Előzetes bejelentkezés alapján várjuk betegeinket, így minimalizálva a várakozási időt. Sürgős indokolt esetben soron kívüli ellátásra is van lehetőség. Meggyőződésünk, hogy a rendszeres fogászati ellenőrzés és a megelőző kezelések a fogazat hosszú távú épségének és egészségének a zálogát képezik.